Hjem> Produkter> Rengjøringsprodukter> Strand håndkle> Mikrofiber tilpasset sublimering trykte badehåndklær
Mikrofiber tilpasset sublimering trykte badehåndklær
Mikrofiber tilpasset sublimering trykte badehåndklær
Mikrofiber tilpasset sublimering trykte badehåndklær

Mikrofiber tilpasset sublimering trykte badehåndklær

$1-10 /Piece/Pieces

Betalings type:L/C,T/T,D/P,D/A,Paypal
Incoterm:FOB,CIF,EXW
Min. Rekkefølge:5000 Piece/Pieces
Transport:Ocean,Land,Air,Express
Havn:NINGBO,SHANGHAI
Produktegenskaper

Modell nr.JBT-003

MerkeJenny

Place Of OriginChina

MaterialMicrofiber

CharacteristicChild-Proof, Sustainable, Quick-Dry

CraftPrinted

ShapeRound

UseBeach

Open ModeCartoon

Age GroupAdult

TypeFeather

Emballasje og levering
Selge enheter : Piece/Pieces
Pakketype : Polybag, kartong
produktbeskrivelse

Mikrofiber tilpasset sublimeringstrykte badehåndklærstørrelse er større, og badehåndkle kan pakkes inn i midjen, legges på kroppen, bundet i hodet og nakken, som dekkdekorasjoner, fremdeles kan spres på stranden, den ene siden er atskilt med Tidevannet atskilt med sanden, den andre siden av personen kan ligge på stranden i solen. Faktisk er den viktigste funksjonen til badehåndklær å raskt tørke av overflaten av kroppen, fordi når huden er våt, reflekterer solens ultrafiolette stråler gjennom bassenget eller sjøvannet, noe som får solen til å brenne tre ganger så mye Som når det er tørt! Hvis du ikke tørker av etter svømming, er røde flekker, hudmerker og blemmer garantert å ta igjen deg, så husk å ta med deg et badehåndkle når du svømmer eller leker utendørs.

Jbt 003

selskapsoversikt

Ningbo Jenny Import & Export CO., Ltd med den selvstyrte import- og eksportretten, er en integrert industri- og handelsforetak som utvikler Trans-Regional.trans-Trading og Diversified Management. De ledende varene er forskjellige utendørsprodukter , inkludert forskjellige aluminiumsbrettede stoler , aluminiumsbrettede bord , telt negler og så videre. Våre produkter selges godt i det utenlandske markedet og har godt rykte blant våre kunder. Vi har bygget opp langsiktige partnerskap med en rekke berømte utendørs fabrikker. Vi holder oss alltid til den folksentrerte utviklingsfilosofien og forbedrer vår evne kontinuerlig. Vi er opptatt av å levere mer stilige og høykvalitetsprodukter for å gjøre rengjøringsjobben din enklere. Vi tror på "pragmatisk, kreativ, integrert, hengiven" Enterprise Spirit, Team Work Spirit, for å skape et arbeidsforhold som vil være usedvanlig gunstig for begge Klienter og vår fremtid!




Firmabilder
Hjem> Produkter> Rengjøringsprodukter> Strand håndkle> Mikrofiber tilpasset sublimering trykte badehåndklær
Send forespørsel
*
*

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende